Kocaelinde 60 Bin 950 Tl Çaldı, Alanyada Yakalandı

Kocaelinde çalıştığı bir benzin istasyonundan 60 bin 950 TL çaldığı iddia edilen şüpheli Antalyanın Alanya ilçesinde yakalandı.

Kocaelinde 60 Bin 950 Tl Çaldı, Alanyada Yakalandı
  • 30 Ağustos 2018, Perşembe 14:22
Kocaelinde çalıştığı bir benzin istasyonundan 60 bin 950 TL çaldığı iddia edilen şüpheli Antalyanın Alanya ilçesinde yakalandı.
Kocaelinin Kartepe ilçesindeki bir benzin istasyonunda çalışan Mesut E. iddiaya göre, kasadaki 60 bin 950 TLyi çalarak kendi banka hesabına yatırdı. İş yerine gelmeyen Mesut E.nin şüphe çekmesi üzeri kasadan para çalındığı ortaya çıktı. Bunun üzerine iş yeri sahip durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, yaptıkları incelemenin ardından Mesut E.nin banka hesabına bloke koyarak yakalanması için çalışma başlattı. Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Mesut E.nin kız arkadaşıyla beraber Alanyaya geldiği bilgisine ulaştı. Teknik ve fiziki takibin ardından ekipler, dün saat 14.00 sıralarında Güllerpınarı Mahallesindeki bir bankaya bloke olan hesabından para çekmeye gelen Mesut E.yi yakaladı. Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinde ifadesi alınan hırsızlık şüphelisi Mesut E., Alanyaya gelen Kocaeline bağlı Kartepe İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık