Kocaelide Bir Doktor Evinde Ölü Bulundu

Kocaelide özel bir hastanede görev yapan Psikiyatri Uzmanı Dr. Nihat Zincir, evinde ölü bulundu.

Kocaelide Bir Doktor Evinde Ölü Bulundu
  • 14 Ağustos 2018, Salı 0:24
Kocaelide özel bir hastanede görev yapan Psikiyatri Uzmanı Dr. Nihat Zincir, evinde ölü bulundu.

Olay akşam saatlerinde Kocaelinin Gölcük ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Başiskele ilçesinde açılan özel bir hastanede görev yapan 47 yaşındaki Psikiyatri Uzmanı Dr. Nihat Zincirin yakınları, kendisinden haber alamayınca durumu 112 Acil Yardım ekiplerine haber verdiler. İhbar üzerine Gölcükteki eve gelen ekipler, içeri girdiklerinde Zinciri hareketsiz halde yatarken buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde ise Zincirin öldüğü belirlendi.

Zincirin cansız bedeni polsi ekiplerinin incelemesinin ardından, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Zincirin cenazesi işlemlerin tamamlanması sonrasında yarın memleketi Eskişehire gönderilerek toprağa verilecek.

Öte yandan Ankara GATA Askeri Tıp Akademisi ve Askeri Tıp Fakültesinden mezun olan Nihat Zincir, TCG Barbaros Fırkateyninde tabip subay olarak görev yapmıştı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık