Kırmızı Işıkta Duramayan Otomobil Zincirleme Kazaya Neden Oldu 5 Yaralı

Düzcede D-100 Karayolunda kavşakta meydana gelen zincirleme kazada 4 araçta bulunan 5 kişi yaralandı.

Kırmızı Işıkta Duramayan Otomobil Zincirleme Kazaya Neden Oldu  5 Yaralı
  • 24 Ağustos 2018, Cuma 5:59
Düzcede D-100 Karayolunda kavşakta meydana gelen zincirleme kazada 4 araçta bulunan 5 kişi yaralandı.
Kaza; Gece saatlerinde D-100 Karayolu Düzce kesimi Olimpiyat Kavşağı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre D-100 Karayolu Olimpiyat Kavşağı mevkiinde Düzceden Gölyaka istikametine gitmekte olan B.T.nin kullandığı otomobil trafik ışıklarını fark edemedi ve önünde kırmızı ışıkta beklemekte olan diğer otomobillere çarptı. Kazada 4 otomobil hasar görürken otomobillerde bulunan B.T., B.U. ve aynı aileden M.H., E.H.,E.H yaralandı.
Yaralılar 112 acil sağlık ekiplerinin kaza yerinde yaptığı müdahalenin ardından ambulanslarla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ve Düzce Üniversitesi Eğitim ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.
Kaza nedeniyle D-100 Karayolu Olimpiyat Kavşağında trafik yarım saat tek şeritten verilirken polis ekipleri yolu trafiğe açabilmek için uzun süre uğraştı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık