Kırklareli-Edirne Yolunda Feci Kaza: 4 Ölü

Kırklarelinde, iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu her iki araçta bulunan 1i kadın toplam 4 kişi hayatını kaybetti.

Kırklareli-Edirne Yolunda Feci Kaza: 4 Ölü
  • 13 Eylül 2018, Perşembe 11:23
Kırklarelinde, iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu her iki araçta bulunan 1i kadın toplam 4 kişi hayatını kaybetti.
Kaza, Kırklareli-Edirne yolu üzerinde Kocahıdır Köyü yakınlarında saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Kazada, Kırklarelinin Poyralı Köyünde ikamet eden ve Edirnede hastaneye gittikleri öğrenilen 39 DT 865 plakalı aracın sürücüsü 77 yaşındaki Muammer Koca ve eşi Sülbiye Koca (75) ile 39 DH 888 plakalı araçta bulunan Hakan Güzelyel ile araçta yolcu olarak bulunan Recep İlke Perhan hayatını kaybetti.

4 kişi hayatını kaybetti
Vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine Edirne ve Kırklarelinden çok sayıda jandarma, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kırklareli Cumhuriyet savcısının da kısa süre içerisinde kaza alanına gelmesi ve yapılan incelemelerin ardından her iki araçta da bulunan toplam 4 kişinin olay yerinde hayatını kaybettikleri açıklandı. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu araçta sıkışan cesetler çıkartılarak, Kırklareli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

25 gün önce evlenmişti
Kırklarelinde, iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu her iki araçta bulunan 1i kadın toplam 4 kişi hayatını kaybetti. Kırklarelinde özel bir beyaz eşya firmasında çalıştığı öğrenilen ve kazada hayatını kaybeden Hakan Güzelyelin 25 gün önce yeni evlendiği ortaya çıktı.

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık