Kırımdaki Saldırıda Ölü Sayısı 19A Çıktı

Kırımın doğusundaki Kerç şehrinde bir teknik okulda dün gerçekleştirilen silahlı saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 19a çıktı.

Kırımdaki Saldırıda Ölü Sayısı 19A Çıktı
  • 18 Ekim 2018, Perşembe 9:37
Kırımın doğusundaki Kerç şehrinde bir teknik okulda dün gerçekleştirilen silahlı saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 19a çıktı.
Kırımın doğusundaki Kerç şehrinde bir okulda dün gerçekleştirilen silahlı saldırıda 19 kişi hayatını kaybetti. Onlarca kişinin yaralandığı olayda elinde silah olan 18 yaşındaki Vladislav Roslyakov isimli bir öğrencinin diğer öğrencileri vurduktan sonra kendini de vurup intihar ettiği bildirildi. Araştırmalara göre, Roslyakovun elindeki silahı okul kantinin yakınındaki bölgeden ateşlemeye başlayıp odadan odaya geçtiği söyleniyor. Daha sonra ele geçirilen fotoğraflar ise saldırganın ölü bedeninin kütüphanede olduğunu gösteriyor.
Rusya Araştırma Komitesi dün yaptığı açıklamada, Kırımın Kerç şehrindeki teknik okulda gerçekleştirilen silahlı saldırının terör saldırısı olarak değerlendirilmeyeceğini söylemişti. Komite, kurbanların yaralarının incelenmesi sonucunda kurşun yaralarından öldüklerinin anlaşıldığını, meydana gelen patlamada kimsenin ölmediğini bildirmişti.
Vladislav Roslyakov olarak belirlenen 18 yaşındaki saldırganın okulda okuduğu ve okulun kameralarında elinde bir silah taşırken tespit edildiği bildirilmiş, olaydan sonra intihar ettiği düşünülen Roslyakovun bedeninin kolej binasında bulunduğu belirtilmişti. Komite, Araştırmalarımıza göre, bu gencin kolejdeki insanları vurduktan sonra intihar ettiğine inanıyoruz açıklamasında bulunmuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık