Kayseride Helikopter Destekli Uyuşturucu Denetimi

Kayseri Emniyet Müdürlüğü, helikopter desteği ile şehirdeki ekili alanlarda uyuşturucu denetimi yaptı.

Kayseride Helikopter Destekli Uyuşturucu Denetimi
  • 26 Haziran 2018, Salı 17:30
Kayseri Emniyet Müdürlüğü, helikopter desteği ile şehirdeki ekili alanlarda uyuşturucu denetimi yaptı.
Geçtiğimiz hafta yapılan operasyonda ele geçirilen 235 kilo eroin ile zehir tacirlerine darbe vuran Kayseri Emniyet Müdürlüğü, şehirdeki tarım arazilerini de denetliyor. Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Daire Başkanlığından gönderilen bir helikopter ile Talas, Hisarcık, Melikgazi ve Kocasinan ilçelerindeki tarım arazileri kontrol edildi.
Helikopterin içindeki kameralar vasıtasıyla tarım arazilerini inceleyen ekipler, merkeze bilgi vererek daha detaylı inceleme yapılmasını sağladı. Kayseri Emniyet Müdürlüğü, zehir tacirlerine yaptığı kontroller ve operasyonlarla geçit vermiyor.
Operasyonlar çerçevesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri F.Y.(26), Ö.K.(40) ve H.P.(25) isimli şahısları yakalayarak gözaltına aldı. Yakalanan 3 zanlı hakkında Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan işlem başlatıldığı bildirildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık