Kayıp Genç Arazide Ölü Bulundu

Bursanın Orhangazi ilçesinde, cuma akşamından beri kendinden haber alınamayan genç, arazide ölü olarak bulundu.

Kayıp Genç Arazide Ölü Bulundu
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 13:02
Bursanın Orhangazi ilçesinde, cuma akşamından beri kendinden haber alınamayan genç, arazide ölü olarak bulundu.
Gürle Mahallesinde vatandaşlar tarafından harmanlıkta bir erkek cesedi bulundu. İhbar üzerine bölgeye gelen jandarma ekipleri, cesedin, cuma akşamından bu yana ailesinin kendisinden haber alamadığı 25 yaşındaki K.Öye ait olduğunu tespit etti. K.Öye ait 16 VV 314 plakalı otomobile ise bölgeye yakın bir yerde park halinde bulundu. Arkadaşları, gencin en son cuma akşamı yanlarından ayrıldığını ifade etti. Olay yerinde fenalık geçiren gencin ailesini vatandaşlar güçlükle teskin edebildi.
Adli tabip tarafından yapılan incelemelerde ise ceset üzerinde herhangi bir darp ve kesi izine rastlanılmadı. K.Önün cenazesi otopsi için adli tıp kurumuna sevk edildi. Bölgede incelemeye devam eden ekipler, arazide uyuşturucu içiminde kullanılan düzenekler ele geçirdi. K.Önün kesin ölüm sebebi ise adli tıp kurumun da yapılacak otopsi sonrası belli olacak. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık