Kaybolan Engelli Kadın Bulundu

İzmirin Aliağa ilçesinde, kendisinden bir süredir haber alınamayan engelli kadın, jandarma ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu bulundu.

Kaybolan Engelli Kadın Bulundu
  • 10 Temmuz 2018, Salı 19:45
İzmirin Aliağa ilçesinde, kendisinden bir süredir haber alınamayan engelli kadın, jandarma ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu bulundu.
Edinilen bilgiye göre, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesinde ikamet eden ve yüzde 65 engelli 54 yaşındaki Şevkiye Güner, dün akşam saatlerinde evinden ayrıldı. Engelli kadın eve dönmeyince durumdan şüphelenen yakınları jandarma ekiplerine başvurdu. Kadının kayıp olduğunun bildirilmesi üzerine, İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti. Jandarma, Günerin ikamet ettiği evin çevresindeki güvenlik kameralarını incelemeye alırken, görgü tanıklarının da ifadesine başvurdu. Yapılan çalışmalar sonucunda, engelli kadının yolunu kaybettiğini tespit eden jandarma ekipleri, arama çalışmalarını zeytinlik alana yöneltti. Günerin bulunması için oluşturulan 25 kişilik arama ve kurtarma ekibinin titiz çalışması sonucu, engelli kadın kaybolmasının üzerinden 24 saat geçmeden bulundu. Şevkiye Güner, gerekli sağlık kontrollerinin yapılmasının ardından ailesine teslim edildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık