Kavşakta Çarpıştılar: 2 Yaralı

Sakaryanın Kaynarca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki aracın çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.

Kavşakta Çarpıştılar: 2 Yaralı
  • 26 Ekim 2018, Cuma 14:15
Sakaryanın Kaynarca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki aracın çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.
Kaza, Kaynarca - Karasu yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Karasu istikametinden gelen 34 GH 7275 plakalı otomobil sürücüsü ile Adapazarı istikametinden Kaynarcaya doğru seyir halinde olan 54 VF 848 plakalı İ.A., yönetimindeki otomobil Karasu kavşağında çarpıştı. Meydana gelen trafik kazası sonrasında otomobil sürücüsü İ.A., ve yanında bulunan bir yolcu daha yaralandı. Durumun haber verilmesi üzerine kaza yerine sağlık ekibi sevk edildi. Her iki otomobilde maddi hasar oluşurken araçlar yoldan çekici yardımıyla kaldırıldı.
Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kaynarca Devlet Hastanesine kaldırılırken, polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık