Karadeniz Bölgesinde İlk Olacak

Trabzonda yapımı süren Tam Otomatik Katlı Otoparkın Karadeniz Bölgesinde ilk ve tek olma özelliği bulunuyor.

Karadeniz Bölgesinde İlk Olacak
  • 05 Temmuz 2018, Perşembe 14:52
Trabzonda yapımı süren Tam Otomatik Katlı Otoparkın Karadeniz Bölgesinde ilk ve tek olma özelliği bulunuyor.
Trabzon şehir merkezinin otopark ihtiyacına en iyi şekilde cevap verebilmek için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Hacıkasım Mevkii Yavuz Selim Bulvarı (Tanjant Yolu) üzerinde Tam Otomatik Katlı Otoparkın inşaatına aralıksız olarak devam ediyor.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, şehir merkezine katlı otopark kazandırmak için uzun zamandır çalışmalarını sürdürdüklerini hatırlattı. Gümrükçüoğlu, “Bu alanı Belediyemiz bütçesinden 25 milyon TL ödeyerek kamulaştırdık. Sonrasında Türkiye örneklerini inceleyerek projemizi hazırladık. İhale sürecinin ardından yapım çalışmalarımıza başladık. Şehir merkezimizin otopark ihtiyacını en iyi şekilde karşılayacak olan bu dev eseri kısa sürede şehrimize kazandırmış olacağız” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık