Karabükte Bir Kadın Evinin Balkonunda Ölü Bulundu

Karabük Safranbolu ilçesinde 35 yaşındaki kadın evinin balkonunda ölü olarak bulundu.

Karabükte Bir Kadın Evinin Balkonunda Ölü Bulundu
  • 19 Ağustos 2018, Pazar 19:48
Karabük Safranbolu ilçesinde 35 yaşındaki kadın evinin balkonunda ölü olarak bulundu.
Edinilen bilgiye göre olay, Safranbolu ilçesi Bağlaraşı Mahallesi Söğütlü Sokakta bulunan Çamdibi sitesinde meydana geldi. Apartmanın ikinci katında oturan Yıldız Yeşilyurtun (37), evinin balkonunda komşusu tarafından hareketsiz olarak durduğu belirlendi. Bunun üzerine durum 112 ekipleri ile Yeşilyurtun yakınlarına bildirildi. Kapının kırılması ile içeri giren sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Yeşilyurtun hayatını kaybettiği belirlendi.
Safranbolu Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesinin ardından Yeşilyurtun cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi üzerine otopsi yapılmak üzere Ankaraya gönderildi.
Eşinden ayrı olarak yaşayan ve bir çocuk sahibi Yeşilyurtun bir markette kasiyer olarak çalıştığı ve 6 gündür işe gitmediği öğrenildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık