Kağıthanede Akıl Almaz Olay

Kağıthanede bir restoranda ocakta unutulan tavayı suyla söndürmeye çalışan 3 kişi yandı. Vücutlarında yanık oluşan yaralılar hastanelere kaldırıldı

Kağıthanede Akıl Almaz Olay
  • 01 Ekim 2018, Pazartesi 15:10
Kağıthanede bir restoranda ocakta unutulan tavayı suyla söndürmeye çalışan 3 kişi yandı. Vücutlarında yanık oluşan yaralılar hastanelere kaldırıldı
Olay, Kağıthane Merkez Mahallesi Sadabat Caddesinde bulunan bir restoranda yaşandı. İddiaya göre, restoranın mutfağındaki tava, çalışanlar tarafından yanan ocak üzerinde unutuldu. Tavanın yandığını gören mutfak çalışanlar ocağı kapatarak tavayı yere aldı. Tavayı söndürmek isteyen çalışanlar bir kova suyu tavanın üstüne boşalttı. O esnada ise kızgın tavada bulunan yağ büyük bir gürültüyle parladı. Bu parlama esnasında tavanın çevresinde bulunan 3 kişinin yüzü yandı.
Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri çağrıldı. Yüz kısımlarında yanıklar oluşan yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar hastanelere kaldırıldı. Yaşanan ihmalkarlık sonucunda yüzünde yanıklar oluşan çalışan, Yangın çıkmadı. Tava tutuştu. Hepsi bu ifadelerini kullandı.
Basın mensubunun yanan tavaya su mu döktünüz sorusu üzerine yanan vatandaşın ‘yes diyerek gösterdiği vurdumduymaz tavrı ise pes dedirtti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık