Kağıthanede 6 Katlı Binanın Çatısından Düşen Genç Hayatını Kaybetti

Kağıthanede bulunan 6 katlı bir binanın çatısından düşen 28 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

Kağıthanede 6 Katlı Binanın Çatısından Düşen Genç Hayatını Kaybetti
  • 30 Eylül 2018, Pazar 7:45
Kağıthanede bulunan 6 katlı bir binanın çatısından düşen 28 yaşındaki genç hayatını kaybetti.
Olay, 06.30 sıralarında Kağıthane Çağlayan Mahallesi Vatan Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenden 6 katlı binanın çatısına çıkan 28 yaşındaki Fuat Ülger, aşağı düştü. 6 kat aşağı düşen Ülger, önce bir otomobile ardından kaldırıma çarptı. Çarpmanın etkisiyle çıkan sesi duyanlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Fuat Ülgerin hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerine gelen polis ekipleri de çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Ülgerin cenazesi morga kaldırıldı. Olay yerince incelemelerini tamamlayan ekipler olayı aydınlatmak için çalışma başlattı. Öte yandan Ülgerin düştüğü binada bulunan pansiyonda kaldığı ve yarın pansiyondan ayrılacağı öğrenildi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık