İzmit Zabıtasından 51 Seyyar Satıcıya İşlem

Seyyar satıcılarla ilgili çalışmalarına aralıksız devam eden İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, 51 şahıs hakkında işlem yaptı.

İzmit Zabıtasından 51 Seyyar Satıcıya İşlem
  • 31 Ağustos 2018, Cuma 12:08
Seyyar satıcılarla ilgili çalışmalarına aralıksız devam eden İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, 51 şahıs hakkında işlem yaptı.
İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kanunda belirtilen şartları taşımayan, özellikle üretim, satış izni ve sağlık koşullarını yerine getirmeden seyyar olarak satış yapanlara yönelik kontrollerini yoğun şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda Kozluk Mahallesinde denetim ve kontroller gerçekleştiren ekipler; bölgede seyyar olarak gürültülü bir şekilde satış yapan iki şahıs hakkında Kabahatler Kanununa istinaden gerekli yasal işlemi gerçekleştirdi. Ayrıca kentin çeşitli bölgelerinde araçla seyyar satış yapılmasının da yasak olduğuna vurgu yapan zabıta yetkilileri denetimlerde seyyar olarak satış yapan 51 şahsa müdahale edildiğine işaret etti.
Konuyla ilgili açıklama yapan Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, “Bizim birinci önceliğimiz, halkımızın sağlığıdır. Açıkta ve hiçbir saklama koşulunu yerine getirmeden satış yapılması halk sağlığını olumsuz etkiliyor. Hem sağlık açısından hiçbir kontrolü olmayan, hem de vergi vermeden satış yapıp, haksız rekabete ortamı oluşturan ve gürültülü şekilde satış yapan seyyar satıcılara yönelik çalışmalarımızı taviz vermeden sürdürüyoruz” dediler.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık