İzmirde Kurban Kestikten Sonra Fenalaşan Polis Hayatını Kaybetti

İzmirde bir polis memuru kurbanını kestikten sonra kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

İzmirde Kurban Kestikten Sonra Fenalaşan Polis Hayatını Kaybetti
  • 22 Ağustos 2018, Çarşamba 16:42
İzmirde bir polis memuru kurbanını kestikten sonra kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
İzmir Tire ilçesinde Mehmet Şahin (51) isimli bir vatandaş, Kurban Bayramının ilk günüde kurbanını kesti. İddiaya göre, kurbanını kestikten sonra çocuklarına böbreklerinin ağrıdığını söyleyen Şahin, kendisini hastaneye götürmelerini istedi. Oğulları, Mehmet Şahini hemen Tire Devlet Hastanesine kaldırırken, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Şahin kurtarılamadı.
Kalp krizi sonucunda hayatını kaybeden Mehmet Şahinin naaşı, Yeniceköy Hamza Ağa Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Tire Asri Kabristanlığına defnedildi.
Cenaze törenine İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, Tire Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Tire İlçe Emniyet Müdürü Hasan Özge, Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, AK Parti Tire İlçe Başkanı M. Selman İçelli ve Şahinin ailesi ile yakınları katıldı.
Ödemiş Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, Mehmet Şahin, teşkilatımızın en iyi memurlarından biriydi. Bayramın mutluluğunu yaşarken acı haberi öğrendik ve şok olduk. Kardeşimin ölüm haberi hepimizi yasa boğdu. Hem şahsım hem de Ödemiş Emniyet Müdürlüğü adına merhum kardeşimize yüce Allahtan rahmet, acılı ailesine başsağlığı diliyorum. Allah geride kalanlar sabır versin” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık