İzmirde Feci Kaza: 2Si Bebek 5 Yaralı

İzmirin Tire ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2si bebek 5 kişi yaralandı.

İzmirde Feci Kaza: 2Si Bebek 5 Yaralı
  • 21 Ekim 2018, Pazar 17:15
İzmirin Tire ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2si bebek 5 kişi yaralandı.
Olay, saat 15.00 sıralarında Tire-İzmir karayolu Yeniçiftlik köyü yakınlarındaki Rahmanlar mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Tireden İzmir istikametine giden M.A. (28) yönetimindeki 35 RLJ 05 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu park halindeki H.K.ye ait 35 AZ 5737 plakalı otomobile çarptı. Kazada ortalık savaş alanına dönerken, kazayı görenler durumu 112ye bildirip yaralıların yardımına koştu. Olay yerine Tireden ve Torbalıdan çok sayıda ambulans ve AKS ekibi sevk edildi. Kazada aynı otomobilde bulunan M.A. (28), H.A. (28) ve Y.K.A. (1) ile N.A. (40) ve 1 aylık M.E. yaralandı. Yaralılardan M.A., H.A. ve Y.K.A. Tire Devlet Hastanesine, N.A. ve M.E. isimli bebek ise Torbalı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan H.A.nın durumunun ciddi olduğu öğrenildi.
Ailesiyle birlikte yol kenarındaki bir tarlayı görmeye gelen ve otomobilini park edip tarlaya giden Hasan Kaderci ve ailesi ise kazayı ucuz atlattı. Kaza esnasında otomobile binmek üzere olduklarını, hatta kızı Kardelen Kadercinin otomobile onlardan önce bindiğini ve kazanın da o esnada meydana geldiğini söyleyen Hasan Kaderci, kazanın şokunu uzun süre üzerinden atamadı.
Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık