İsrail Gazzede 4 Katlı Bir Binayı Vurdu

İsrail, Gazzenin merkezinde inşaat halindeki 4 katlı bir binaya hava saldırısı düzenledi.

İsrail Gazzede 4 Katlı Bir Binayı Vurdu
  • 27 Ekim 2018, Cumartesi 9:56
İsrail, Gazzenin merkezinde inşaat halindeki 4 katlı bir binaya hava saldırısı düzenledi.
İsrail, savaş uçaklarının gece saatlerinde Gazzenin merkezine düzenlediği hava saldırısında inşaat halindeki 4 katlı bir binanın tamamen yıkıldığını, çevredeki binalarda büyük hasar meydana geldiğini, ölen ya da yaralanan olmadığını açıkladı. İsrail, bu gece Gazzede Hamasa ait onlarca mevziye havadan saldırısı gerçekleştirdi. İsrail ordusu tarafından yapılan açıklamaya göre, Gazzeden ülkenin güneyine 30 füze atılmasına karşılık, savaş uçakları Gazzede Hamasa ait 80 hedefi vurdu ifadelerini kullandı.
Filistin yerel kaynakları, İsrail uçaklarının Gazzenin farklı bölgelerine düzenlediği hava saldırılarında onlarca Filistinlinin yaralandığını duyurdu. İsrailin saldırısı nedeniyle Gazzedeki Endonezya Hastanesinde ise büyük hasar meydana geldiği kaydedildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık