İki Otomobil Çarpıştı: 7 Yaralı

Karabükte köpeğe çarpan otomobile arkadan gelen başka bir otomobilin çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

İki Otomobil Çarpıştı: 7 Yaralı
  • 08 Ağustos 2018, Çarşamba 9:46
Karabükte köpeğe çarpan otomobile arkadan gelen başka bir otomobilin çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.
Kaza, Karabükün Eskipazar ilçesi Aslanlar mevkinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Özgür Kuduman (37) yönetimindeki 06 KGT 59 plakalı otomobil, Gerede ilçesi istikametinden Eskipazar ilçesine seyir halindeyken aniden önüne çıkan köpeğe çarptı. Çarpmanın etkisiyle yolun sol şeridinde kalan otomobile aynı istikamette seyir halinde olan Elmas Demirtaş (37) yönetimindeki yabancı plakalı otomobilin arkadan çarpması sonucu kaza meydana geldi. Kazada Elmas Demirtaş (45), Yaşar Demirtaş (53), Raziye Demirtaş (69), Semiha Demirtaş (49) ile diğer araçta bulunan Şahin Çelikkanat (47), İhsan Çelik (67) ve Özgür Kuduman (45) yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Yaralıların sağlık durumlarında hayati tehlikeleri bulunmadığı öğrenilirken, polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık