İki Kardeşin Otomobilleri Çarpıştı: 9 Yaralı

Kahramanmaraşın Elbistan ilçesinde iki kardeşin kullandığı otomobillerin çarpışması sonucu aynı aileden 9 kişi yaralandı.

İki Kardeşin Otomobilleri Çarpıştı: 9 Yaralı
  • 17 Ekim 2018, Çarşamba 12:35
Kahramanmaraşın Elbistan ilçesinde iki kardeşin kullandığı otomobillerin çarpışması sonucu aynı aileden 9 kişi yaralandı.
Kaza, gece saatlerinde Yeşilyurt Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ekrem Kolcu (39) ve kardeşi Mehmet Kolcu (38), Ekinözü ilçesindeki akrabalarını ziyaret ettikten sonra ayrı otomobillerle peş peşe Elbistana döndü. Veysel Karani Caddesinden evlerine doğru ilerleyen iki kardeş, farklı güzergahları tercih etti. Kardeşlerin biri Havacılar Sokaktan ilerlerken diğeri Şekerciler Sokaka saptı. Ekrem Kolcunun kullandığı 37 PF 565 plakalı otomobille kardeşinin idaresindeki 44 BH 085 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı. Ekrem Kolcunun kullandığı otomobil çarpmanın etkisiyle yol ortasında kalırken, kardeşinin yönetimindeki otomobil ise boş arsaya girerek durabildi. Kazada sürücülerle birlikte araçlarda bulunan Şükran (48), Fatma (38), Hatice (25), H. (16), R. (13) Ö.F. (11) ve 3 yaşındaki A.K. yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiyenin ve vatandaşların yardımıyla yaralılar araçtan çıkarıldı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralı aile fertleri, Elbistan Devlet Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık