Gürcistanda Kaybolan Abdli Aile Ölü Bulundu

Gürcistanın Marneuli kentinde yaşayan ve bir süre önce kaybolan ABDli çift ve çocuklarının cesedine ulaşıldı.

Gürcistanda Kaybolan Abdli Aile Ölü Bulundu
  • 09 Temmuz 2018, Pazartesi 21:10
Gürcistanın Marneuli kentinde yaşayan ve bir süre önce kaybolan ABDli çift ve çocuklarının cesedine ulaşıldı.
Gürcistanın Kvemo Kartli bölgesinin Marneuli kentinde yaşayan ve bir süre önce Tusheti ilçesindeki Khada Vadisinde kaybolan ABDli çift ve çocuklarının cesedine ulaşıldı. Gürcistan İçişleri Bakanlığına bağlı Organize Suçlarla Mücadele Bölüm Başkanı Mamuka Chelidze, düzenlediği basın toplantısında baba R.S. ve 4 yaşındaki çocuğunun Gürcistan vatandaşı M.K. (20) tarafından av tüfeği ile öldürüldüğünü açıkladı. Anne L.S.nin ise olay yerinden kaçmaya çalışırken vadiye düşerek hayatını kaybettiği ifade edildi. Chelidze, cinayetleri işleyen M.Knın suçunu itiraf ettiğini bildirerek, ölen kişilerin cesetlerinin incelenmekte olduğunu söyledi.
Azerbaycan geleneksel halı dokuma sanatını canlandırmak için başlatılan ReWoven projesinin kurucusu ve başkanı olan Rayan Smith, karısı ve çocuğu ile birlikte Gürcistanda yaşıyordu. Eylül ayında ülkeye yerleşen çiftin komşuları, yaşananlardan dolayı şaşkınlıklarını ifade etti. Çiftin komşularından Tehran Memmedova, çiftin yakın zamanda bölgeye yerleştiklerini belirterek, ABDli ailenin çok fazla kimse ile problemi olmadan sessiz bir hayat sürdüklerini söyledi.
Bir diğer komşu İlgar İbrahimov ise, ailenin çok saygılı ve sıcakkanlı olduğunu vurgulayarak, “Onlar hakkında iyilikten başka söz yok söylenecek. Çok saygılı ve seviyeli bir aileydi. Böyle insanların düşmanı olamaz. Sessiz bir aileydi, kendi işleri vardı, halı işiyle uğraşıyorlardı. Bir insan ne kadar acımasız olabilir ki böyle bir şeyi yapsın” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık