Gaziantepteki Kazada Ölenler Son Yolculuklarına Uğurlanıyor

Gaziantepte meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenler son yolcukluklarına uğurlanıyor.

Gaziantepteki Kazada Ölenler Son Yolculuklarına Uğurlanıyor
  • 02 Eylül 2018, Pazar 17:35
Gaziantepte meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenler son yolcukluklarına uğurlanıyor.
Gaziantep-Elbeyli karayolunda sabah saatlerinde meydana gelen kazanın ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu ve Oğuzeli Devlet Hastanesi Morguna götürülen cenazeler, otopsi ve defin işlemlerinin ardından memleketlerine gönderildi.
Kamyon sürücüsü İbrahim Şahin ve kamyonda bulunan Sarıya Diker, Bahaddin Nakıboğlu Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
Kazada hayatını kaybeden minibüs sürücüsü Ali Borun cenazesinin Yeşilkent Mahallesi mezarlığında defnedildiği öğrenilirken, Hüseyin Deniz ile Murat Demirelin cenazeleri Şanlıurfanın Suruç ilçesine, Mustafa Altunbaşın cenazesi Gaziantepin Yavuzeli ilçesine defnedilmek üzere gönderildi. Fatma Mollanın cenazesi ise ülkesine götürülmek üzere Elbeyli Sınır Kapısına gönderildiği bildirildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık