Gazeteci Bahadır Dağlar Evinde Ölü Bulundu

Kuşadasının yerel gazetecilerinden Bahadır Dağlar evinde ölü bulundu.

Gazeteci Bahadır Dağlar Evinde Ölü Bulundu
  • 30 Ekim 2018, Salı 8:02
Kuşadasının yerel gazetecilerinden Bahadır Dağlar evinde ölü bulundu.
Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Gazeteciler Derneği kurucularından ve yerel Son Haber gazetesi sahibi 55 yaşındaki Bahadır Dağlardan iki gündür haber alamayan ve park halindeki aracının camının da açık olduğunu gören komşuları gazetecinin oğluna haber verdi. Babasının Kadınlar Denizi Mahallesi Seçkin Sitesinde yalnız yaşadığı evine gelen oğlu Enver Dağlar, kapıyı çalmasına rağmen ses gelmeyince polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çilingir ile kapıyı açarak içeri girince Kuşadalı gazetecinin cansız bedeniyle karşılaştı.
Polis Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla soruşturma başlatırken, Bahadır Dağların kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Bahadır Dağlar, otopsinin tamamlanmasının ardından Kuşadası Hanım Camiinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık