Freni Patlayan Belediye Otobüsü Araçların Arasına Daldı: 3 Yaralı

Ankarada freni patladığı iddia edilen belediye otobüsü, 3 aracı biçti. Kazada biri 5 aylık bir bebek olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Freni Patlayan Belediye Otobüsü Araçların Arasına Daldı: 3 Yaralı
  • 08 Ekim 2018, Pazartesi 18:33
Ankarada freni patladığı iddia edilen belediye otobüsü, 3 aracı biçti. Kazada biri 5 aylık bir bebek olmak üzere 3 kişi yaralandı.
Kaza, saat 16.30 sıralarında Altındağ ilçesi Başak Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Avşar Sokakta seyreden 06 BE 1968 plakalı belediye otobüsünün freni patladı. Şoför A. Ç.nin kontrolünden çıkan otobüs, sokaktaki 3 aracı biçti. O sırada otomobilini yıkayan bir kişi araçların arasında sıkışırken, apartmanda çıkan 5 aylık Y.K. ile annesi T. K. da yaralandı. Freni patlayan belediye otobüsünde yolcunun olmaması olası bir faciayı önlerken, otobüs şoförü A.Ç. ise kazada yara almadı. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Servis ekipleri ile polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, kazada araçların arasında sıkışarak ağır yaralanan 1 kişi ile 5 aylık Y.K. ve annesi T.K.yi Dışkapı Yıldırım Beyazıt Hastanesine kaldırdı. Öte yandan olası bir gaz sızıntısı ihtimali üzerine doğalgaz ekipleri de olay yerinde hazır bekledi.

“3 kişi yaralandı ve durumları kötüydü”
Kazayı gören vatandaşlar, belediye otobüsünün freninin patladığını iddia ederek, kazada 3 kişinin yaralandığını ve durumlarının kötü olduğunu belirtti. Polis ekipleri ise, belediye otobüs şoförü A.Ç.yi i ifadesine başvurmak üzere karakola götürdü. Ekipler tarafından kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık