Fransadan Tatile Geldi, Torununun Odasında Yakaladığı Genci Öldürdü

Tatil için Fransadan Denizliye gelen 62 yaşındaki adam, 16 yaşındaki torunun odasında yakaladığı genci tüfekle vurarak öldürdü.

Fransadan Tatile Geldi, Torununun Odasında Yakaladığı Genci Öldürdü
  • 27 Temmuz 2018, Cuma 14:12
Tatil için Fransadan Denizliye gelen 62 yaşındaki adam, 16 yaşındaki torunun odasında yakaladığı genci tüfekle vurarak öldürdü.
Edinilen bilgiye göre olay Çivril ilçesi Çıtak Mahallesinde meydana geldi. Mehmet Ali Y., (62) ailesi ile birlikte yaz tatilini geçirmek için memleketleri Çıtak Mahallesine geldi. İddiaya göre, sabah erken saatlerde yaşanan olayda, dede Mehmet Ali Y., sabah uyandığında torunu D.T.nin (16) bulunduğu odadan sesler geldiğini duydu. Ardından odaya giren dede, torunu ile birlikte İsmet K.yı (20) gördü. Taraflar arasında çıkan tartışmanın ardından Mehmet Ali Y., evde bulunan av tüfeğiyle İsmet K.ya ateş etti. Tüfekten çıkan saçmalar İsmet Knin vücuduna isabet etti. Kanlar içinde yere yığılan İsmet K. çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen 112 acil servis ambulansı ile Çivril Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralanan İsmet K. burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Olayın ardından Mehmet Ali Y., jandarma ekipleri tarafından cinayeti işlediği öne sürülen tüfekle birlikte gözaltına alındı. Gurbetçi Mehmet Ali Y.nin, Fransada bir fabrikada işçi olarak çalıştığı ve her yaz memleketi Çıtak Mahallesine geldiği öğrenildi.
Olayda hayatını kaybeden İsmet K.nın ise ilçedeki sanayi sitesinde tamirci olarak çalıştığı kaydedildi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma çok yönlü devam ediyor. Mehmet Ali Y.nin işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık