Florence Kasırgasında Bilanço Artıyor: 17 Ölü

ABDyi vuran Florence kasırgasında hayatını kaybedenlerin sayısı 17ye yükseldi.

Florence Kasırgasında Bilanço Artıyor: 17 Ölü
  • 17 Eylül 2018, Pazartesi 10:40
ABDyi vuran Florence kasırgasında hayatını kaybedenlerin sayısı 17ye yükseldi.
ABDnin Güney ve Kozey Carolina eyaletlerini vuran Florence kasırgasının meydana getirdiği seller Wilmington şehri ve iç bölgelerin hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Florence kasırgasında hayatını kaybedenlerin sayısı 17ye ulaştığı bildirilirken Kuzey Carolina Valisi Roy Coope, hayati tehlike riskinin artmaya devam ettiğini söyleyerek halka uyarıda bulundu.
Wilmington şehrin içine ve dışına giden yollar sular altında kalıp, nehirlerin su seviyeleri yükselmeye devam ederken, şehir sakinleri su gibi temel ihtiyaçlar için mağaza ve restoran önlerinde saatlerce bekliyor.

On binlerce kişi için tahliye emri
Bölgede bulunan Cape Fear, Little River, Lumber, Waccamaw ve Pee Dee nehirlerindeki suların tehlikeli seviyelerde yükselmesi yüzünden on inlerce kişi için tahliye emri verildi.
New Hanover İlçesinin Yönetim Kurulu Başkanı Woody White, yetkililerin yaklaşık 120 bin kişinin bulunduğu kıyı kentine yiyecek ve su getirmeyi planladıklarını söyledi. White, Tüm yollarımızı su bastı, Wilmingtona erişim yok dedi. Lumber nehri yakınlarında yaşayan bölge sakinleri suların yükselmesi nedeniyle tahliye edilirken evlerinden direk kayıklara bindirildi. Suların yükselmeye devam ettiği takdirde 250 mil uzaklıktaki kasabaların dahi etkilenebileceği bildirildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık