Filipinlerde Ölü Sayısı 59A Yükseldi

Filipinlerin kuzeyini etkisi altına alan süper tayfun ‘Mangkhut nedeniyle ölenlerin sayısı 59a yükseldi.

Filipinlerde Ölü Sayısı 59A Yükseldi
  • 16 Eylül 2018, Pazar 14:23
Filipinlerin kuzeyini etkisi altına alan süper tayfun ‘Mangkhut nedeniyle ölenlerin sayısı 59a yükseldi.
Filipinler polisi tarafından yapılan açıklamada, Mangkhut tayfunu nedeniyle ölenlerin sayısının 59a yükseldiği, 33 kişinin yaralandığı ve 16 kişinin kayıp olduğu belirtildi. Tayfundan etkilenen 154 bin 185 kişinin tahliye merkezine yerleştirildiği bildirildi. Tayfun nedeniyle bugün yapılması planlanan 127 uluslararası ve 125 iç hat uçuşunun iptal edildiği duyuruldu.

Tayfun Çine ulaştı
Hızı 162 kilometreye kadar ulaşan tayfunun Filipinlerdeki etkisini yitirerek Çinin güneyine hareket ettiği ve Guangdong eyaletinde karaya ulaştığı ifade edildi. Şiddetli yağış getiren tayfun nedeniyle Çinde yüzlerce kişi güvenli bölgelere tahliye edildi. Ülkede hızlı tren seferleri iptal edilirken, okullar da tatil edildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık