Evinin Önünden Aracıyla Suratlı Geçti Diye Komşusunu Öldürdü

Adanada bir kişi komşusunu evinin önünden aracıyla suratlı geçtiği için pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Evinin Önünden Aracıyla Suratlı Geçti Diye Komşusunu Öldürdü
  • 01 Ağustos 2018, Çarşamba 12:05
Adanada bir kişi komşusunu evinin önünden aracıyla suratlı geçtiği için pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Olay, 31 Temmuz Salı günü saat 20.30 sıralarında Yüreğir ilçesi Solaklı Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 18 yaşındaki İsmet Demirtaş, komşusu Mehmet Emin Karaca (29) aracıyla mahalle önünden suratlı geçtiği için uyardı. Daha sonra Karaca uyarılarına rağmen tekrar suratlı bir şekilde mahalleden geçti. Bunun üzerine Demirtaş evden pompalı tüfeğini aldığı gibi aşağı indi.

Kapı komşusu olan Karaca ile tartışmaya başladı. Demirtaş çocuklara vurursun Allah korusun bir şey falan olur dediği sırada bir anda tartışma kavgaya dönüştü. Bunun üzerine Demirtaş pompalı tüfekle Karacaya ateş açtı. Vücudunun çeşitli yerlerine isabet alan Karaca kanlar içerisinde yere yığıldı. Mahalleli ise durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri yaralı Karacayı Adana Şehir Hastanesine kaldırdı. Karaca hastane yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Karacanın cenazesi Adana Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsisinin ardından ailesine teslim edildi. Olayı gerçekleştiren İsmet Demirtaş gözaltına alındı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık