Evinde Yalnız Yaşayan Yaşlı Adam Ölü Bulundu

Beşiktaşta bir süredir haber alınamayan Aydoğan Akmancı isimli yaşlı şahıs, polis ekipleri tarafından evinde ölü bulundu.

Evinde Yalnız Yaşayan Yaşlı Adam Ölü Bulundu
  • 22 Eylül 2018, Cumartesi 11:43
Beşiktaşta bir süredir haber alınamayan Aydoğan Akmancı isimli yaşlı şahıs, polis ekipleri tarafından evinde ölü bulundu.
Edinilen bilgilere göre Muradiye Mahallesi, Deryadili Sokakta bir apartmanın çatı katından kötü kokular geldiğini fark eden vatandaşlar, durumu polise bildirdi.
Apartmanın en üst katında Aydoğan Akmancı isimli şahsın oturduğu ve bir süredir kendisinden haber alınamadığını öğrenen ekipler dairenin ziline bastı. Kapıyı açan olmayınca olay itfaiye ekiplerine haber verildi. İtfaiye ekiplerinin yardımıyla kapı açılarak içeri girildi. Daireye giren ekipler Aydoğan Akmancının hareketsiz bir şekilde yerde yattığını gördü. Ekipler Akmancının hayatını kaybettiğini belirledi. Akmancının kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla olay yerinde inceleme başlatıldı.
Dairede ölü bulunan şahsın 70 yaşlarında olduğu ve evinde yalnız yaşadığı belirtildi. Ölüm haberi üzerine apartmana gelen sokak sakinleri, Kendisi doğma büyüme buralıydı. İyi bir insandı. Yaşlıydı ancak dinç biriydi. Hiç evlenmedi, yalnız yaşıyordu ifadelerini kullandı.
Olay yerindeki çalışmaların ardından şahsın cenazesi morga kaldırıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık