Evi Yakan Şahıs Annesi Şikayetçi Olunca Tutuklandı

Denizlide annesi ile yaşadığı evi yaktığı iddia edilen genç tutuklandı.

Evi Yakan Şahıs Annesi Şikayetçi Olunca Tutuklandı
  • 21 Ekim 2018, Pazar 14:19
Denizlide annesi ile yaşadığı evi yaktığı iddia edilen genç tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, olay Pamukkale ilçesi Fatih Mahallesi 1270 Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, annesi ile birlikte yaşayan ve psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Ümit A., (31) para meselesi yüzünden tartıştığı 65 yaşındaki annesi Feride A.nın evini yaktı. Çıkan yangında ev kullanılamaz hale gelince talihsiz kadın sokakta kaldı. Feride A.nın durumuna sessiz kalmayan komşuları ise kadını yanlarına alarak evlerinde misafir etmeye başladı.
Olayın ardından polis tarafından gözaltına alınan Ümit A., ise çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Öte yandan, mahalle sakinlerinden Yücel Suvan, Ümit A. için birçok yere girişimde bulunulduğu ancak herhangi bir sonuç alınamadığını öne sürerek, annesini de sürekli evi yakmakla tehdit ettiğini söyledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık