Ev Yapmak İçin Geldi, Yatağında Öldürüldü

Kocaeliden ev yaptırmak için memleketi Samsuna gelen bir kişi evindeki yatağında tüfekle kafasından vurularak öldürüldü.

Ev Yapmak İçin Geldi, Yatağında Öldürüldü
  • 18 Ağustos 2018, Cumartesi 9:48
Kocaeliden ev yaptırmak için memleketi Samsuna gelen bir kişi evindeki yatağında tüfekle kafasından vurularak öldürüldü.
Olay, Samsunun Kavak ilçesinin Beyköy Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Karabük Demir Çelik Fabrikasından emekli olan ve Kocaelinin Gebze ilçesinde yaşayan 4 çocuk babası Abdullah Aytaç (65), bankadan 60 bin lira para çekip 15 gün önce ev yaptırmak için memleketi Samsunun Kavak ilçesine geldi. Evin temeline başlayan Abdullah Aytaç, Gebzeye geri dönmek için hazırlık yaparken ailesi ile irtibatı kesildi. Gebzedeki ailesi telefonla ulaşamadığı Abdullah Aytaçın durumunu Kavaktaki yakınlarına haber verdi. Eve gidip yedek anahtarla kapıyı açan yakınları, Abdullah Aytaçı yatağında tüfekle kafasından vurularak öldürülmüş halde buldu.
Olay jandarmaya haber verilirken yakınları Abdullah Aytaçın üzerindeki parası için öldürülmüş olabileceğini tahmin ediliyor. Soruşturma devam ediyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık