Ev Sahibini Öldürüp, Sahilde Gezmeye Gittiler

Mersinde ev sahipleri 62 yaşındaki kadını öldürdükleri iddia edilen biri kadın 2 kişi, olaydan sonra sahilde dolaşırken gözaltına alındı.

Ev Sahibini Öldürüp, Sahilde Gezmeye Gittiler
  • 03 Eylül 2018, Pazartesi 14:58
Mersinde ev sahipleri 62 yaşındaki kadını öldürdükleri iddia edilen biri kadın 2 kişi, olaydan sonra sahilde dolaşırken gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Akdeniz ilçesi Yeni Mahallede meydana geldi. Dün ev sahibi Pakize Kurt (62) ile kiracılar Atilla A. ve Yasemin K. arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada Atilla A., üstünde bulunan bıçakla Pakize Kurtu çeşitli yerlerinden yaraladı. Olayın ardından şahıslar bölgeden kaçarken, yaşlı kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede ameliyata alınan kadın, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti. Olayla ilgili çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlılar Atilla A. ile Yasemin K.yi yakalamak için çalışma başlattı. Olayın ardından şahısların minibüsle Karaduvar Mahallesi tarafına gittiğini belirleyen ekipler, bölgede çalışma yaptı. Yapılan çalışma sonucunda Atilla A. ile Yasemin K. sahilde dolaşırken gözaltına alındı.
Bugün emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildi. Emniyet çıkışı gazetecilerin sorusu üzerine cinayet iddialarını yalanlayan Atilla A., Ben öldürmedim. Onlar beni darp etti, dayak yiyen benim. Aramızda hiçbir sorun yoktu. Ben suç işlemedim dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık