Eskişehirde Dev Asayiş Uygulaması

Eskişehirde İl Emniyet Müdürlüğünce 400 personelin katılımıyla asayiş uygulaması gerçekleştirildi.

Eskişehirde Dev Asayiş Uygulaması
  • 12 Eylül 2018, Çarşamba 14:45
Eskişehirde İl Emniyet Müdürlüğünce 400 personelin katılımıyla asayiş uygulaması gerçekleştirildi.
Uygulama kapsamında ekipler, Eskişehir-Ankara, Eskişehir-Bursa, Eskişehir-Kütahya karayolu, şehir içerisinde bazı caddeler ve eğlence merkezlerinde kimlik kontrolü yaptı. Ekipler tarafından kentin giriş ve çıkışlarında uygulama noktaları oluşturulurken araçlarda arama yapıldı ve sürücülerin Genel Bilgi Tarama (GBT) kontrolleri gerçekleştirildi. Denetimlerde, uyuşturucu madde dedektör köpekleri de hazır bulundu. İl Emniyet Müdürü Engin Dinçin koordinasyonunda yürütülen uygulamada, 2 bin 762 kişinin GBTsi yapıldı. Denetlenen 128 iş yerinde farklı suçlardan aranan 6 şüpheli, 5 yoklama kaçağı, alkollü mekanda bulunan yaşı küçük 2 kişi ve kimliksiz 1 kişi yakalandı.
Diğer yandan denetlenen iş yerlerinden 18ine Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) bildirimine muhalefet, canlı müzik, kimlik bildirme kanununa muhalefet, kapalı mekanda sigara içilmesinden yasal işlem yapıldı. Ayrıca yapılan kontrollerde 2 tabanca, 1 av tüfeği ve 2 kuru sıkı tabanca ele geçirildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık