Eski Mhp Milletvekili Özcan Yeniçeri Kazada Yaralandı

MHP eski Milletvekili ve İYİ Parti kurucu üyelerinden Özcan Yeniçeri, bir aracın çarpması sonucu yaralandı.

Eski Mhp Milletvekili Özcan Yeniçeri Kazada Yaralandı
  • 18 Eylül 2018, Salı 16:27
MHP eski Milletvekili ve İYİ Parti kurucu üyelerinden Özcan Yeniçeri, bir aracın çarpması sonucu yaralandı.
Olay, Ankaranın Yenimahalle ilçesi Demetevler Mahallesi 357. Caddede 15.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Özcan Yeniçeri, cadde üzerindeki bir apartmanda ikamet eden hasta ağabeyini ziyarete geldi. Ziyaret sonrasında arabasına binmek için cadde üzerinden karşıya geçmek isteyen Yeniçeriye, sürücüsü Ç.Y. olan 06 VIZ 68 plakalı otomobil çarptı. Yeniçeri çarpmanın etkisiyle metrelerce savrulurken, kazayı gören vatandaşlar durumu hemen ilgili yerlere bildirdi. Kısa sürede olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, yapılan ilk müdahale sonrası Yeniçeriyi Yenimahalle Onkoloji Hastanesinin acil servisine kaldırdı.
Yeniçerinin ailesinin yanında olduğu ve durumunun iyi olduğu belirtildi. Polis ekipleri de Yeniçeriye otomobiliyle çarpan Ç.Y.nin ifadesine başvurarak kazayla ilgili çalışma başlattı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık