Eşinin Yüzüne Tuz Ruhu Döktü

Bursanın İnegöl ilçesinde evden uzaklaştırma cezası bir kişi, eşinin yüzüne tuz ruhu dökerek yaraladı.

Eşinin Yüzüne Tuz Ruhu Döktü
  • 03 Temmuz 2018, Salı 16:17
Bursanın İnegöl ilçesinde evden uzaklaştırma cezası bir kişi, eşinin yüzüne tuz ruhu dökerek yaraladı.
Olay, Yeni Mahallesi Güven Evler Sitesinde meydana geldi Edinilen bilgiye göre, 60 yaşındaki Esma K., geçtiğimiz günlerde şiddet gördüğü gerekçesiyle emniyete giderek şikayette bulundu. Alınan karar sonucunda eşi 64 yaşındaki Emir K.ya 3 ay evden uzaklaştırma cezası verildi. Önceki gün evine giden uzaklaştırması bulunan Emir K., eşinin eve almaması üzerine ortalık karıştı. Çıkan tartışma sırasında öfkeli koca, yanındaki getirdiği tuz ruhunu eşinin üzerine döktü. Yüzünden yaralanan, Devlet Hastanesine kaldırıldı. Gözünden yaralanan kadın, tedavinin ardından bir süre sonra taburcu edildi. Gözaltına alınan Emir K., tutuklandı.
Adliyeden polis gözetiminde çıkarılan Emir K., basın mensuplarının soruları üzerine, “Eşim yaptı bana yapacağını. Boşanma noktasına getirdi. Hafif şekilde tuz ruhu döktüm. Sonra da beni tutukladılar. Şiddet değil, o da bana şiddet yaptı. Eşim beni yolda bıraktı. Ben boşanmak istemiyorum. İki çocuğum var. Saygılar, Allaha ısmarladık. Gazeteyi getir ha dedi.
Eşinin saldırısına uğrayan Esma K. ise, “Evime geliyordum. Demir bahçe kapısının önüne vardım. Orada aniden eski kocam önüme çıktı. Pusu kurmuş, tuz ruhunu kafamdan aşağı devirdi. Hastane gittik. Sağ gözümün kör olma riski var. Can güvenliği yoktur, korkuyorum. Allah kimsenin başına böyle bir şey vermesin” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık