Eşini Boğarak Öldürdü

Çorumda bir kişi tartıştığı eşini boğarak öldürdü. Teslim olan katil zanlısı koca emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Eşini Boğarak Öldürdü
  • 25 Ağustos 2018, Cumartesi 14:24
Çorumda bir kişi tartıştığı eşini boğarak öldürdü. Teslim olan katil zanlısı koca emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Olay, Karakeçili Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Şaban E. (70) ile eşi Elif E. (63) arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Şaban E. eşini boğazını sıkarak öldürdü. Olayın ardından il dışında olduğu öğrenilen kızını arayan zanlı “anneniz öldü” diyerek evlerinin yakınında bulunan Çorum Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim oldu.
Zanlının eşini öldürdüğünü belirtmesi üzerine eve giden polis ekipleri yatak odasında Elif Enin cansız bedeniyle karşılaştı. Elif Enin cesedi, Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.Elif E.nin cesedinin kesin ölüm sebebinin tespiti için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderileceği öğrenildi.
Gözaltına alındıktan sonra ifadesi alınan zanlı işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık