Emekli Öğretmen Evinde Ölü Bulundu

Malatyada yalnız yaşayan emekli öğretmen yakınları tarafından evinde ölü bulundu.

Emekli Öğretmen Evinde Ölü Bulundu
  • 17 Ağustos 2018, Cuma 15:17
Malatyada yalnız yaşayan emekli öğretmen yakınları tarafından evinde ölü bulundu.
Edinilen bilgilere göre, Battalgazi ilçesine bağlı Cevherizade Mahallesi Şehit Kaya Gönt Sokağı üzerinde bulunan bir apartmanın 1inci katında yalnız yaşayan Zeynep Erdoğandan (49) iki gündür haber alamayan yakınları eve geldi. Kapıyı çilingir yardımıyla açarak eve giren yakınları Zeynep Erdoğanı bir kanepe üzerinde hareketsiz halde buldu. Yakınları durumu 112 ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yüz kısmında ciddi morluk ve kan izleri tespit edilen Zeynep Erdoğanın hayatını kaybettiğini belirledi.
Emekli öğretmen olduğu ve tek yaşadığı öğrenilen Erdoğanın cesedi Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.
Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık