Ellerini Yıkamak İsterken Dereye Düşen Genç Boğuldu

Ellerini yıkamak için dere kenarına eğilen genç düştüğü derede boğuldu.

Ellerini Yıkamak İsterken Dereye Düşen Genç Boğuldu
  • 06 Ağustos 2018, Pazartesi 13:05
Ellerini yıkamak için dere kenarına eğilen genç düştüğü derede boğuldu.
Tekirdağın Ergene ilçesinden arkadaşları ile piknik yapmak için Kırklarelinin Vize ilçesi sınırlarında yer alan Balkaya Piknik alanına giden 22 yaşındaki Ufuk Pektaş adlı genç ellerini yıkamak istediği sırada dereye düştü. Olayı görenlerin haber vermesi ile olay yerine jandarma ve dalgıç ekipler sevk edildi. Dalgıçların yaptığı arada gencin cansız bedenine ulaşıldı.
Edinilen bilgilere göre, olay, Balkaya Piknik Alanında yaşandı. Tekirdağın Ergene ilçesi Velimeşe Mahallesinde ikamet eden Ufuk Pektaş (22) dört arkadaşı ile birlikte piknik yapmak için bölgeye geldi. Burada yemek yedikten sonra ellerini yıkamak için dereye giden Pektaş dengesini kaybedince dereye düştü. Olayı gören arkadaşları ise hemen durumu jandarmaya bildirdi. Bu sırada oğullarının dereye düştü bilgisini alan Pektaşın ailesi ile Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de olay yerine geldiler. Kısa sürede olay yerine gelen jandarma ekipleri de dere çevresinde araştırma yaptı. Bölgeye sevk edilen dalgıç ekiplerin dere içinde yaptığı aramada talihsiz gencin cansız bedenine ulaşıldı. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından Ufuk Pektaşın cansız bedeni incelenmek üzere Vize Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.
Çevresinde çok sevilen bir genç olan Ufuk Pektaşın ölümü sevenlerini ve Velimeşe Mahallesi sakinlerini yasa boğdu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık