Ekvadorda Otobüs Kazası: 23 Ölü, 14 Yaralı

Ekvadorda meydana gelen otobüs kazasında 22 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi yaralandı.

Ekvadorda Otobüs Kazası: 23 Ölü, 14 Yaralı
  • 14 Ağustos 2018, Salı 16:28
Ekvadorda meydana gelen otobüs kazasında 22 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi yaralandı.
Ekvador polisi, başkent Quito yakınlarında meydana gelen otobüs kazasında 23 kişinin hayatını kaybettiğini, 14 kişi yaralandığını bildirdi. ECU911 ekibi, kazanın bir otobüsün başkent Quitoya 30 kilometre uzaklıkta seyrederken başka bir araçla çarpışması sonucu meydana geldiğini söyledi. Acil yardım ekipleri, hayatını kaybedenler arasında Venezuelalı ve Kolombiyalıların olduğunu belirtti.
Ekvadorun en popüler futbol kulübü olan Barcelona S. C.nin taraftarlarını taşıyan bir otobüs Pazar günü otoyolda seyrederken kaymış ve takla atarak kaza yapmıştı. Meydana gelen kazada Barcelona S.C. taraftarı hayatını kaybetmiş, 30 kişi ise yaralanmıştı.
Trafik kazaları Ekvadorda en önde gelen ölüm nedenleri arasında bulunuyor. Gözetleme grubu Justicia Viala göre, Ekvadorda meydana gelen trafik kazalarında her gün ortalama 7 kişi ölürken, 80 kişi ise yaralanıyor. Grubun rakamlarına göre kazaların yüzde 90ı genellikle sürücü hatasından kaynaklanıyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık