‘Dur İhtarına Uymayan Otomobilin Sürücüsüne Polisten Müdahale

Zonguldakta ‘dur ihtarına uymayan sürücüye polis ekipleri müdahale etti. Sürücünün ehliyetsiz olduğu iddia edildi.

‘Dur İhtarına Uymayan Otomobilin Sürücüsüne Polisten Müdahale
  • 10 Temmuz 2018, Salı 17:46
Zonguldakta ‘dur ihtarına uymayan sürücüye polis ekipleri müdahale etti. Sürücünün ehliyetsiz olduğu iddia edildi.
Edinilen bilgiye göre, olay, Meşrutiyet Mahallesi Uzunmehmet Caddesi üzerinde meydana geldi. Polis ekipleri, Ali D. idaresindeki 55 ACY 95 plakalı otomobili ihbar üzerine durdurmak istedi. Polisin ‘dur ihtarına uymayan sürücü yaklaşık 50 metre ilerledikten sonra durdu. Aracı durduran polis ekipleri araçta bulunanların araçtan inmelerini istedi. Ekipler, güçlük çıkartan şüphelilere biber gazı ile müdahale etti. Yaşanan olayda Ali D., Mustafa D. ve Bayram D. gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. 100 promil alkollü olduğu iddia edilen Ali D.nin ehliyetine de 6 ay önce el konulduğu öne sürüldü. Babasının gözaltına alındığını gözyaşlarıyla izleyen küçük çocuk, babasından ayrılmak istemeyince aynı babası ile polis merkezine götürüldü.
İl Emniyet Müdürü Metin Turanlı da sosyal medya hesabından “Arabası kuş, sürücü belgesi boş, egzozunda bağırtı hoş, koş polis koş. Oh ne güzel. Bu işe ilaç şahin var, yetmezse yunus da var” paylaşımında bulundu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık