Digorda Kaybolan Çocuk 4 Saat Sonra Bulundu

Karsın Digor ilçesine bağlı Düzgeçit köyünde dağlık alanda çalı toplarken kaybolan 6 yaşındaki çocuk arama çalışmaları sonucu 4 saat sonra bulundu.

Digorda Kaybolan Çocuk 4 Saat Sonra Bulundu
  • 22 Eylül 2018, Cumartesi 18:34
Karsın Digor ilçesine bağlı Düzgeçit köyünde dağlık alanda çalı toplarken kaybolan 6 yaşındaki çocuk arama çalışmaları sonucu 4 saat sonra bulundu.
Edinilen bilgiye göre, Digorun Düzgeçit köyünde yaşayan Nazan-Zeki Somarlar çiftinin 5 çocuğundan 6 yaşındaki Erdoğan Somarlar, öğle saatlerinde yakınlarıyla birlikte çalı toplamak için traktörle köye 5 kilometre uzaklıktaki Kurudere mevkiine gitti. Yakınları, bir süre sonra çocuğun kaybolduğunu fark edince hemen jandarma ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen AFAD, UMKE ve jandarma ekipleri arama çalışmaları sürdürürken 4 saat sonra bölgede çobanların kaybolan bir çocuğu bulup Çatak köyüne götürdüğü ve daha sonra jandarmayı arayarak bilgi verdiği öğrenildi. Ardından çocuk jandarma ekiplerince ailesine teslim edildi.
Erdoğanın 5 dakika içerisinde kaybolduğunu söyleyen amcasının oğlu Mehmet Somarlar (20), Çalı toplamak için herkes etrafa yayılmıştı. Erdoğan benim yanımdaydı. Topladığım çalıları traktörün römorkuna bırakıp geri döndüğümde Erdoğanı bulamadım. Hemen çevremdekilere seslendim. Kimse görmemişti. Aramaya başladık, fakat bulamadık. Sonra jandarma, UMKE ve AFADdan yadım istedik. Sağ olsun onlar da hemen geldiler diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık