Devrilen Kamyonun Kasasındaki Hurdalar Yola Saçıldı

Kocaelinin Gebze ilçesinde kontrolden çıkan kamyon devrildi, kasasında bulunan yüzlerce kiloluk hurda parçaları yola saçıldı.

Devrilen Kamyonun Kasasındaki Hurdalar Yola Saçıldı
  • 21 Ekim 2018, Pazar 13:07
Kocaelinin Gebze ilçesinde kontrolden çıkan kamyon devrildi, kasasında bulunan yüzlerce kiloluk hurda parçaları yola saçıldı.
Kaza, Kocaelinin Gebze ilçesi D-100 Yanyol Beylik Bağı Mahallesi Alemdar Köprüsü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre sürücüsü öğrenilemeyen 41 U 3750 plakalı hurda demir yüklü kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda kontrolden çıkarak devrildi. Devrilen kamyonun kasasında bulunan yüzlerce kiloluk hurda demir yola saçıldı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bilirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken, araç sürücüsü olay yerinden kaçarak uzaklaştı.
Kısa süre sonra olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik önlemi alarak yolu trafiğe kapattı. Polis ekiplerinin durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen kamyonun ait olduğu firma yetkilileri, yola serilen hurda demirleri iş makinesi yardımı ile başka bir kamyona yükleyerek kaldırdı. Daha sonra devrilen kamyonun da çekici yardımı ile kaldırılmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı.
Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık