Denizlide Trafik Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı

Denizlide otomobil ile traktörün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Denizlide Trafik Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı
  • 27 Ağustos 2018, Pazartesi 23:33
Denizlide otomobil ile traktörün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre kaza, Denizli-Afyonkarahisar karayolunun 25. kilometresinde Gürlek Mahallesinde meydana geldi. Ankara istikametin gittiği öğrenilen Muzaffer Akgün (63) idaresindeki W 23811 C yabancı plakalı araç önünde seyir halinde olan Erol Deste (41) yönetimindeki 20 H 9467 plakalı traktörün römorkuna arkadan çarptı. Kazada sürücüler Akgün ile Deste yaralanırken, otomobil içerisinde bulunan Güldan Akgün (59) ise olay yerinden hayatını kaybetti. Araç içerisinde sıkışan sürücü Akgün ile eşi olduğu öğrenilen Güldan Akgünün cansız bedeni olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Yaralılar olay yerinde bulunan 112 Acil servis ambulansı ile Denizli Devlet Hastanesine kaldırılırken, Güldan Akgünin cansız bedeni ise yapılan incelemelerin ardından Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kazadan dolayı karayolunda trafik bir süre kontrollü bir şekilde sağlanırken, araçların olay yerinden kaldırılması ile trafik normal seyrine döndü. Kaza ile ilgili polis tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi.
Öte yandan, kazaya karışan otomobilin Avusturya plakalı olduğu ve Akgün ailesinin gurbetçi olduğu öğrenildi. Olayda ayrıca otomobilin ön tarafının paramparça olması ise yaşanan kazanın ne denli şiddetli olduğunu gözler önüne serdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık