Denizde Boğulan Minik Arhan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ordunun Ünye ilçesinde denizde boğulan 9 yaşındaki Arhan Hakkı Efiloğlu gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Denizde Boğulan Minik Arhan Son Yolculuğuna Uğurlandı
  • 27 Haziran 2018, Çarşamba 18:15
Ordunun Ünye ilçesinde denizde boğulan 9 yaşındaki Arhan Hakkı Efiloğlu gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
Dün saat 15.00 sıralarında ailesiyle beraber karne tatili için Ünye Çınarsuyu mevkisi Sahilköy Plajında denize giren minik Arhan, babasının çabalarına rağmen akıntıya kapılarak kaybolmuştu. Saat 19.30 sıralarında cansız bedenine ulaşılan Arhan Hakkı Efiloğlu bugün gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Cami imamı, minik Arhanı gözyaşlarıyla anlattı
Arhanın öğrencisi olduğunu söyleyen Çatalpınar Merkez Camisi İmamı, Bu benim öğrencim yaklaşık bir sene önce Kuran kursuna geldi. Bir dönem sonra da hafızlığa başlayacaktı. Minik yaşına rağmen Ramazan ayı içerisinde orucunu tuttu, sahura kalktı ve beş vakit namazını cemaat ile kıldı dedi.
Babası İbrahim Efiloğlunun ayakta durmakta zorlandığı cenazede gözyaşları sel oldu. Minik Arhanın cenazesi Çatalpınar Mahallesi Merkez Camisinde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualar eşliğinde Şeyh Yunus Aile Kabristanlığına defnedildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık