Demir Makasla İş Yerine Giren Cep Telefonu Hırsızları Kamerada

Demir kesme makası ile kepengi keserek bir cep telefonu dükkanına giren hırsızlar, içerideki telefonları çalarak kayıplara karıştı, o anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Demir Makasla İş Yerine Giren Cep Telefonu Hırsızları Kamerada
  • 02 Ekim 2018, Salı 9:08
Demir kesme makası ile kepengi keserek bir cep telefonu dükkanına giren hırsızlar, içerideki telefonları çalarak kayıplara karıştı, o anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.
İzmirde demir kesme makası ile cep telefonu satıcısının kilidini kıran yüzleri maskeli hırsızlar, içerideki telefonları çalarak kaçtı. Olay, Manavkuyu Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece yarısı 04.00da, 4 şüpheli şahıs motorlarıyla demir kesme makası ile soyacakları cep telefonu satan dükkanın önüne geldi. Şüphelilerden ikisi gözcülük yaparken, diğer ikisi telefoncunun kapı kilidini demir kesme makası ile keserek açtı. Daha sonra aynı iki kişi içeri girerek yaklaşık 10 bin lira değerindeki telefonları çaldı. Hızla gözcülük yapan iki motosikletli diğer şahısların arkasına atlayan şüpheliler olay yerinden uzaklaştı. Hırsızlık anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İş yeri sahibinin görüntülerle birlikte polise başvurması üzerine, hırsızları yakalanması için çalışma başlatıldı.

“Paranın önemi yok müşterilerimize ne diyeceğiz”
Olayı sabah iş yerine geldiklerinde fark ettiğini ifade eden işyeri sahibi, “Geldiğimizde kameralara baktık ve güvenlik kameralarından gördük. Gayet profesyonel bir ekip gibi kilitleri demir makaslarla kesiyorlar, cam kapıyı zorlayarak açıyorlar ve giriyorlar. İçeride 10 müşterimizin tamir için gelen telefonlarını götürüyorlar. Ayrıca ufak tefek malzemeleri de alıyorlar” dedi.
Maddi zararlarının 10 bin TL civarında olduğunu belirten işyeri sahibi, “Paranın önemi yok ama müşterilere ne diyeceğiz. Onlar da gelip benim telefonum ‘şöyleydi böyleydi diyecekler. Onlar da haklı neticede bize güvenmiş ve telefonlarını bırakmışlar. Yapacak bir şey yok” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık