Çubukta Zincirleme Trafik Kazası: 1 Ölü, 3 Yaralı

Ankaranın Çubuk ilçesinde, zincirleme trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Çubukta Zincirleme Trafik Kazası: 1 Ölü, 3 Yaralı
  • 02 Ekim 2018, Salı 8:55
Ankaranın Çubuk ilçesinde, zincirleme trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.
Kaza, akşam saatlerinde Çubuk-Ankara yolu üzerindeki Ankara Bulvarı Ahi Evran kavşağında meydana geldi. Çubuktan Ankara istikametine giden Kadir Ertekin yönetimindeki 06 DK 947 plakalı otomobil, yola aniden çıktığı belirtilen köpeğe çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil, karşı yönden gelen Cihangir Işıkoğlunun kullandığı 06 AT 9506 plakalı otomobil ile çarpıştı. Ankaradan Çubuka seyir halindeki Hakan Deligöz idaresindeki 06 ABE 220 plakalı otomobil de kazaya karışan otomobiller ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlar yola savruldu. Otomobilin altında kalan köpeğin telef olduğu kazada 2 araç hurdaya döndü.
Çevredekilerin ihbarı üzerine, kaza yerine çok sayıda itfaiye, ambulans, olay yeri inceleme, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Kazada, sürücüler ve Burak Deligöz yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesine ve Ankaraya sevk edildi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan sürücü Kadir Ertekin, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Ertekinin cenazesi, hastane morguna kaldırıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık