Cinayet Zanlısı, 10 Saat Geçmeden Yakalandı

Ankaranın Altındağ ilçesinde ormanlık arazide cesedi bulunan Suriye uyruklu çocuğun katil zanlısı, çaldığı araçla 10 saat geçmeden ekipler tarafından yakalandı.

Cinayet Zanlısı, 10 Saat Geçmeden Yakalandı
  • 28 Ekim 2018, Pazar 15:31
Ankaranın Altındağ ilçesinde ormanlık arazide cesedi bulunan Suriye uyruklu çocuğun katil zanlısı, çaldığı araçla 10 saat geçmeden ekipler tarafından yakalandı.
Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, sabah saatlerinde Altındağ ilçesi Doğantepe Mahallesinde yaşayan vatandaşlar, sabah saatlerinde ormanlık arazide hareketsiz yatan bir kişiyi görerek polise ihbarda bulundu. Kısa sürede bölgeye gelen ekipler, Suriye uyruklu 15 yaşındaki Cumali Elselimin başından darp edilerek hayatını kaybettiğini tespit etti. Olayı aydınlatmak için hemen harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Elselim ile en son irtibata geçen kişinin İ.G. (17) isimli bir kişinin olduğunu belirledi.

“Taşla kafasına vurarak Elselimi öldürdü”
Ekipler, yapılan yer tespiti sonrası İ.G.yi gözaltına aldı. İ. G. emniyetteki ifadesinde, maktulü akşam saatlerinde alarak arkadaşı H.Y. (17) ile olay yerinde buluşturduğunu anlattı. Aralarında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu H.Ynin taşla kafasına vurarak Elselimi öldürdüğünü öne süren İ.G., olay yerinden korkarak kaçtığını söyledi. Daha sonra H.Ynin kendisini tekrar arayarak olay yerine çağırdığını ve araba çalacağını söylediğini iddia eden İ.G. kendisiyle gelmesini isteyen H.Ynin talebini reddettiğini belirtti.

Katil zanlısı, çaldığı arabayla bekçilere yakalandı
İfade doğrultusunda araştırmayı derinleştiren Cinayet Büro dedektifleri, H.Ynin Altındağ İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı çarşı ve mahalle bekçilerince çaldığı arabayla yakalandığını ve Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildiğini belirledi. Ekiplerin, Çocuk Şube ile irtibata geçtiği, gözaltındaki iki şüphelinin işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık