Çalınan Kabloların Kesilme Anı Güvenlik Kameralarına Yansıdı

Gaziantepte sanayi sitesinde bulunan internet kabloları kesilerek çalındı. Hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Çalınan Kabloların Kesilme Anı Güvenlik Kameralarına Yansıdı
  • 28 Ekim 2018, Pazar 10:54
Gaziantepte sanayi sitesinde bulunan internet kabloları kesilerek çalındı. Hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı.
Edinilen bilgiye göre, Gaziantep Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi (KÜSGET) C Blok Ayhan Karlıdağ Caddesinde bulunan telefon ve internet kabloları kimliği belirlenemeyen 2 kişi tarafından kesilerek çalındı. Hırsızlık olayının ardından sanayi sitesinde yaklaşık 20 esnaf mağdur olurken, halen daha iş yerlerine internet ve telefon hizmeti verilemediği öğrenildi.

Güvenlik kameralarına yansıdı
Gece saatlerde meydana gelen hırsızlık olayı güvenlik kameralarına da yansıdı. İki kişi oldukları görülen şahıslar, bir araçla olay yerine gelirken dakikalar süren çalışmanın ardından kabloları keserek, araca yüklemeleri güvenlik kameralarına yansıdı. Hırsızlık zanlıların, etrafı gözledikleri anda bölgede devriye atan bekçiler tarafından görüldüğü de görüntülerde yer aldı. Görüntülerde kimlik kontrolünün ardından bekçiler şahısların yanından ayrılırken, şahısların ise kimlik kontrolünden sonra bir süre daha etrafı kolaçan ettikten sonra kabloları kestikleri belirlendi.

İş yeri sahiplerinden tepki
Yaklaşık bir hafta önce meydana gelen hırsızlık olayının ardından yetkililere müracaat ettiklerini anlatan esnaflar, hırsızların henüz bulunmaması ve kabloların onarılmaması nedeniyle mağdur olduklarını ifade etti. Günlerdir internet ve telefon hizmeti alamadıklarını belirten esnaf, yetkililerden yardım istedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık