Bursada Şüpheli Ölüm

Bursanın İnegöl ilçesinde bir gencin şüpheli ölümü üzerine soruşturma başlatıldı.

Bursada Şüpheli Ölüm
  • 13 Ağustos 2018, Pazartesi 16:35
Bursanın İnegöl ilçesinde bir gencin şüpheli ölümü üzerine soruşturma başlatıldı.
Olay Akbaşlar Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 25 yaşındaki B.B, arkadaşları M.Y. (43) ve S.Ş. (25) ile birlikte akşam saatlerinde araba ile gezmeye gitti. İnegöle bağlı Akbaşlar Mahallesine giden 3 arkadaş, iddiaya göre burada alkol ve uyuşturucu aldı. Bir müddet burada vakit geçiren arkadaşlar, daha sonra İnegöl şehir merkezine dönerek burada gezmeye devam etti.
Sabaha kadar gezen 3 arkadaştan 25 yaşındaki B.B. sabaha doğru fenalaştı. Arkadaşları B.Byi özel bir hastaneye götürdü. B.B. hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. İnegöl Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından genç adamın cenazesi Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Yapılan otopsinin ardından B.Bnin cenazesi ailesine teslim edildi. B.B. İnegölde kılınan cenaze namazını müteakip defnedilirken, olayla alakalı tahkikat sürüyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık