Buldanda Sokak İyileştirme Çalışmaları Devam Ediyor

Denizlinin Buldan ilçesinde sokak iyileştirmeleri projeleri kapsamında Semerci Sokakta çalışmalar başladı.

Buldanda Sokak İyileştirme Çalışmaları Devam Ediyor
  • 03 Temmuz 2018, Salı 13:09
Denizlinin Buldan ilçesinde sokak iyileştirmeleri projeleri kapsamında Semerci Sokakta çalışmalar başladı.
Proje kapsamında ilçede ilk olarak Buldan Çarşı Mahallesinin yapılan sokak iyileştirmeleri çalışmalarında ikinci adres Semerci Sokak oldu. Sokak iyileştirmesi restorasyon projesi Aydın Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından onaylanan Semerci Sokak için gerekli olan 1 milyon TLlik ödeneği Denizli Valiliğinin karşılayacağı belirtildi. Restorasyon için önümüzdeki günlerde ihaleye çıkılacak. İhale sürecinin tamamlanmasının ardından çalışmalara hemen başlanılacağı belirtildi.
Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, Dokuma Pazarı caddesinden sonra Buldanın Semerci sokağın da restorasyonu için düğmeye basıldığını belirterek, restorasyon sürecinin tamamlanmasının ardından Buldanın ikinci bir cazibe merkezine kavuşacağını söyledi. Gülbay, proje için gerekli paranın Denizli Valiliği tarafından karşılanacağını, bu konuda çaba gösteren Denizli Valisi Hasan Karahana çok teşekkür ettiğini dile getirdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık