Boluda Yavru Köpekleri Tüfekle Vurdular

Bolunun Göynük ilçesinde tüfekle vurulduğu tespit edilen 3 yavru köpekten 2si öldü, 1i ise veteriner hekimler tarafından tedavi altına alındı.

Boluda Yavru Köpekleri Tüfekle Vurdular
  • 22 Eylül 2018, Cumartesi 13:16

Bolunun Göynük ilçesinde tüfekle vurulduğu tespit edilen 3 yavru köpekten 2si öldü, 1i ise veteriner hekimler tarafından tedavi altına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Bolunun Göynük ilçesi Hasanlar köyünde tüfekle vurulan 3 yavru köpek vatandaşlar tarafından bulundu. Köpeklerden 2sinin öldüğü, 1inin ise yaralı olduğunu gören köylüler, yavru köpeği tedavisi için Boluya getirdiler.
Bolu Veteriner Tıp Merkezinde tedavi altına alınan yavru köpeğin vücudunun çeşitli yerlerinde 10 adet saçma mermisi bulundu. Veteriner Hekim Burhan Karabaş, “Kliniğimize dün akşam saatlerinde Göynükten getirilen 4 aylık yavru köpeğe yaptığımız tetkikler sonucunda radyografide baş kısmında 6, kalça ve bacak kısmında 4 olmak üzere toplam 10 adet saçma isabet ettiği görüldü. Yapılan kan sayımında kan değerlerinin oldukça düşük olduğu saptandı. Buna ek olarak kanlı ishal hastalığı da çıktı. Hemen tedavi altına aldık. Bolu Veteriner Tıp Merkezi olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Bu duruma duyarsız kalmayıp yaralı köpeğimizi bizlere tedavisi için ulaştıran hayvansever dostlarımıza teşekkür ederiz” dedi.
Olayla ilgili Göynük Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık